Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

hαrd...


Μέρες τώρα προσπαθώ να ετοιμάσω μία ανάρτηση αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, δεν μπορώ να το φτιάξω όπως θέλω. Ωστόσο θα γράψω για κάτι που σκεφτόμουν στις ατελείωτες ώρες αναμονής και σπατάλης που είχα στη μέρα μου... :/
Well, well well well.... Τι έχουμε εδώ? Μία άποψη! Υπάρχει λοιπόν μία άποψη την οποία πιστεύω και εγώ και άλλοι άνθρωποι καθώς άλλωστε έφτασε κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης στα αυτιά μου... "Μία γυναίκα που πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει έναν άνδρα, είναι μία γυναίκα αποτυχημένη."
Συμφωνώ. Όντως, δεν είσαι με κάποιον για να τον κάνεις να είναι αυτός που θέλεις να είναι... Όμως... (τι αστείο, στο όμως ξεκινάνε όλα τα προβλήματα... ) τι γίνεται όταν η γυναίκα, (κατά 80% δηλαδή) δεν θέλει να αλλάξει τον άνδρα. Ερωτεύεται αυτόν που γνωρίζει. Θέλει αυτόν που ερωτεύεται. Σκέφτεται αυτόν που θέλει. Ποθεί αυτόν που σκέφτεται. Και τέλος είναι με αυτόν που ποθεί. Τι γίνεται λοιπόν όταν τα καταφέρνει να αγαπήσει αυτόν τον άνθρωπο, απλά και μόνο για αυτό που είναι, και ξαφνικά εκείνος αλλάζει.
Αλλάζει? ή απλά νιώθει ελεύθερος να δείξει τον πραγματικό του εαυτό? και αν είναι κάτι τέτοιο γιατί δεν το παραδέχεται να το ξέρει και η κοπέλα και να πει, μπορώ να συνεχίσω με αυτό που είναι? Αν όχι, δεν μπορεί να σε αλλάξει, δεν μπορεί να σε ξυπνήσει, μπορεί όμως να σε σβήσει / ξεχάσει, και να ψάξει για το γνήσιο και αληθινό... Αν δεν είναι αυτό? Τότε τι είναι?
Άλλαξες? Ω! Αλήθεια? Σε κακόμαθε? Χμμμ... άρα άμα σε αγαπάμε να μην στο δείχνουμε... αν σε ενοχλούν οι αλλαγές οι δικές μας, ΠΕΣ ΤΟ. για αυτό υπάρχει η ομιλία αγαπητό αρσενικό. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. Αν αγαπάς μοιράζεσαι. Αν όχι, άσ’ την να διαλέξει αν θα μείνει ή αν θα φύγει... Δείξε λίγο σεβασμό στο ανθρώπινο είδος, επικοινωνώντας μέσα στις σχέσεις σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου