Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Off tοpιc...

Αποφάσισα να κάνω μία "έκτακτη" δημοσίευση, γιατί και εγώ άνθρωπος είμαι, και όσο και να μην το θέλω, αυτή τη φορά θα μοιραστώ μαζί σας την "αγανάκτησή μου!
Δηλαδή τώρα ας μου πει κάποιος! Είναι πράγματα αυτα? Όταν είμασταν μικρά παιδιά οι γονείς μας έκαναν τα πάντα για να μας μάθουν να κρατάμε τις υποσχέσεις μας, να είμαστε συνεπείς, να είμαστε ευγενικοί, να σεβόμαστε και πολλά άλλα τα οποία είναι απαραίτητα στην κοινωνική μας ζωή.
Ας μου εξηγήσει λοιπόν κάποιος, οι πολιτικοι, οι υπουργοί, οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι (για να μην θήξω κάποιον που κάνει σωστά τη δουλειά του) και γενικά όσοι έχουν σχέση με το δημόσιο, δεν είχαν γονείς? Δεν πέρασαν από αυτό το στάδιο που λέγεται εκμάθηση τρόπων κοινονικής συμπεριφοράς?
Τα έχουν κάνει ένα μπάχαλο γενικά! ΓΕΝΙΚΑ! σε όλα. Δεν ξέρω πλέον, τι να κάνω! Ειδήσεις δεν βλέπω, εφημερίδες δεν διαβάζω, ραδιόφωνο έπαψα να ακούω, internet δεν θέλω να ξαναμπώ... Στα αλήθεια είναι να σε πιάνει κατάθληψη!
Και μέσα σε όλο τον αχταρμά! Σε όλο το χάος που επικρατεί, περιμένεις εσύ τα αποτελέσματα των Πανελληνίων... χαχα... πουλάκι μου... Εδώ πάρε 2-3 ηρεμιστικά, και πέσε και κοιμήσου, και ξυπνα σε καμία εβδομάδα, μην σου πω και μήνα γιατί δεν σε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή. Το μάτι πετάει, η φλεβίτσα στο μέτωπο είναι ζωηρή σήμερα, το πόδι κοντέυει να ξεβιδωθεί απ'το πάνω-κάτω, η ανάσα πάει και έρχεται, και εσύ, λες? τι να πεις? δεν έχεις κάτι να πεις? έχουν υποθεί όλα πλέον. Κουράζεσαι στην ιδέα ότι όσα και να πεις ακόμα και να τα ακούσουν: Ο Μπενάκης και ο Βγενάκης!
Πέμπτη είχαν πει στο δελτίο της Νετ (τετάρτη βράδυ). Την Πέμπτη έβγαλαν ανακοίνωση στο site ότι "προσπαθούν τα καμάρια μας" να τα βγάλουν την Παρασκευή αλλά αν δεν προλάβουν πάει για Δευτέρα. Την Παρασκευή πλήρη νέκρα! Μία ανακοίνωση αργά στο μεσημέρι στάλθηκε στα σχολεία ότι τελικά θα βγουν την Δευτέρα. Σήμερα, το site (http://www.minedu.gov.gr/) το πρωί κατέρευσε και έπειτα : "Η Βαθμολογία των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2011 θα ανακοινωθεί μετά το μεσημέρι!" Αυτό είναι κοροιδία! Δεν ξέρω πόσο κόσμια μπορώ να το περιγράψω αλήθεια... Καμία παιδεία, και από τους ίδιους και από όσους τους ψήφιζαν τόσα χρόνια, και όσους κυνηγούσαν μία θεσούλα στο δημόσιο, εξαιρόντας πάντα τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι κατ'εμέ κάνουν λειτούργημα όσο καλοί ή κακοί είναι ως επαγγελματίες. Τι έγινε ρε παιδιά? Φύτρωσαν όλοι αυτοί? Δεν έμαθαν τον σεβασμόοοοοοο και όλες τις άλλες αξίες της ζωής που κάνουν έναν άνθρωπο άν όχι ευχάριστο, τουλάχιστον όχι αντιπαθητικό!!! Γιατί? Στ'αλήθεια, ας μου πει κάποιος? La gente esta muy loca!!! What the F*ck! (http://www.youtube.com/watch?v=vvoJ-gcnrdM)
υ.γ.
μόλις μου είπαν ότι τα σχολεία έχουν τα αποτελέσματα, δηλαδή οκ... έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου